Algemene Voorwaarden

1. De afspraak kan tot 48u op voorhand enkel telefonisch verplaatst of geannuleerd worden, alleen uitzondelijk bij ziekten.

2. Er wordt steeds 60/90 min uitgetrokken voor een spa-sessie met babymassage, gelieve op tijd aanwezig te zijn zodat andere sessies niet hoeven te worden verschoven.

3. Baby spa & more kan niet aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijke letsels, allergische reacties of schade aan uw eigendom, zo ook niet aan gebeurlijke ongevallen op de parking.

4. De volwassenen hebben steeds de volledige verantwoordelijk over de baby en dienen ook de volledige sessie bij de baby te blijven, Babyspa & more betreden is volledig op eigen risico, Babyspa & more kan niet aansprakelijk gesteld worden.

5. Een cadeaubon is 1 jaar geldig, hou wel rekening dat de baby niet boven de 6 maanden oud mag zijn voor een spa-sessie.

6. Een cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld.

7. Er mogen 2 personen per baby mee ,waarvan de minimum leeftijd 14 jaar dient te zijn.

8. Als er geen foto’s gemaakt mogen worden dient u dit vooraf te melden bij babyspa & more en word dit automatisch vermeld onder de sessie. 

Er mogen geen foto’s gemaak worden van niet eigen baby’s 

9. Bij een aankoop of boeking bij Babyspa & more gaat u steeds akkoord met bovenstaande voorwaarden.

10. Bij het betreden van de Babyspa gelegen te Akersteenweg 84, 6227 AB te Maastricht gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

OUR LOCATION

Akersteenweg 84

6227AB, Maastricht

Nederland

OPENING HOURS

Op afspraak

CONTACT

Email: info@babyspamaastricht.nl

Tel: +31619766404

  • Baby Spa Maastricht Limburg
  • Baby Spa Maastricht

©BABYSPA&MORE  2019